måndag 20 juli 2009

Nova

Var på Nova idag och gjorde lite shopping. Blev två par skor på rea, ett par strumpor för ballerinaskor och en BH. Allt behövde jag så det kändes som bra inköp. Cyklade sedan till Netto där jag bl.a. köpte en vattenmelon. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas dela upp den i bitar då den är så enorm, men i värsta fall får jag väl låna en motorsåg.

På Nova observerade jag hur småbarn löper amok. Först var den en liten flicka som gick omkring med sin barnvagn och körde in i massa saker. Allt medan hennes mamma med jämna mellanrum ropade till henne att låta bli, något flickan inte brydde sig det minsta om. Hon kom sedan och körde på mig på smalbenet och jag hade god lust att rycka barnvagnen ifrån henne, något hennes mamma borde ha gjort för längesedan.
Lite senare hör jag en annan mamma ropa efter sina två flickor (när blev helt plötsligt flickebarn de jobbigaste?) att de inte fick lämna skobutiken med skorna på. Någon sekund senare konstaterar hon att det är just vad de två små flickorna gjorde.
När jag senare är inne på Lindex hör jag en mamma (papporna verkar alltid vara frånvarande) som frågar sin son om det ska gå och leta upp ett par fina trosor till henne. Sonen svarar nej, men går med på förslaget när mamman frågar om de istället ska leta efter ett par fula.

Imorgon väntar fönstershopping på Ikea och sedan två dagars arbetande innan jag är ledig tre dagar till. Älskar den här veckan!

Inga kommentarer: