tisdag 27 januari 2009

Saknad

Saknar alla er dar hemma! Den tjej som jag kanner mest gemmensamt med har ska aka hem och kvar blir jag med en i och for sig valdigt trevlig tjej, men vi ar sa enormt olika varandra. (Bara det att hon gar upp klockan 08.00 en morgon nar vi ar lediga fran jobbet och har festat kvallen innan!).

Annars ar det bra har, men saknar som sagt nagra riktigt goda vanner. Snalla skriv till mig och beratta om vad som hander i era liv!

2 kommentarer:

Jexxie sa...

ska försöka uppdatera bloggen lite mer! kram på dig

Shitpit sa...

Eftersom jag är sämst på att uppdatera min blogg får jag lämna ett litet meddelande istället. Här hemma är allt som vanligt, jag och Pontus har gjort en räd på IKEA då vi var tvungna att köpa en ny soffa och den vi tittat på var det 1000kr rabatt på så vi slog till! Har nu ungefär samma soffa som Jessica, fast mer åt det bruna hållet och annorlunda tyg. Och så har vi möblerat om också. Igår var vi ute på rockklubb i Malmö med bla Ammar och Lasse. Det var sådär. Alldeles för trångt. Kibbutzpub låter mysigare då, men om man slipper städa. Hur trivs du nu? Känner du dig fortfarande osäker på situationen eller har du blivit mer bekväm? Jag och Sanna ska försöka få tummen ur röven och boka NY nu snart. Men du känner mig.. Hoppas att allt är bra! Massa kramar, Pontus hälsar.